Rallylydnad som klickar

Rallylydnad som klickar!

OBS! Denna kurs reas ut under 2022 då momenten delvis kommer ändras 2023. Uppdatering av momenten kommer till en början finnas endast i vår facebookgrupp (ej i kursportalen) och kursen uppdateras successivt under 2023.

Kursen som tar dig från nybörjare till mästare!
I denna kurs lär du dig allt från grundövningar till att tävla i högsta klassen! Ålder spelar ingen roll, vare sig på dig eller hunden!

Efter att du har gått denna kurs kommer du att ha kunskaper i:

  • Samtliga rallylydnadens moment så att du kan börja tävla tillsammans med din hund
  • Hur du tränar din hund att med glädje och engagerad entusiasm hålla fokus i träningen
  • Att bygga banor så du kan träna dels helhetsmässigt, dels mängdträning inom aktuella teman
  • Hur du skapar struktur i träningen vilket sparar både din energi och dyrbara tid
  • Inlärningspsykologi så du får en effektiv inlärning för att snabbt kunna klättra i klasserna
  • Operant inlärning vilket ger hunden högre motivation. En motiverad hund motiverar dig!
  • Klickerträning vilket gör att du kan ge din hund konkret och extremt tydlig information

Kursöversikt, 6 moduler

  1. Dina grundkunskaper.
    Du påverkar givetvis förutsättningarna för din hunds lärande. I denna modul får du grunderna i inlärningspsykologi, du lär dig att träna operant med redskapet klicker. Du kommer få kunskaper i en tydlig inlärningsmodell som går som en röd tråd genom alla kommande praktiska övningar.
    Du lär dig att lägga upp en tydlig struktur för er träning, hur du planerar och vi hinner med en kort genomgång av de huvudsakliga reglerna i Rallylydnad. Denna första modul är teoretisk.

  2. Hundens grundkunskaper.
    100 % praktiska övningar med tidigare genomgående inlärningsmodell. Här lär du dig att träna hunden till alla grundfärdigheter, några av dessa är bakdelskontroll, fokus och följsamhet, samtliga 6 skiften/variationer av sitt, ligg, stå, samt targetfinger som du kommer kunna styra din hund med i de olika momenten. (Targetfinger är en fortsättning på den targethand som du tidigare lärt in)

  3. Nybörjarklass
    Du lär dig och självklart även hunden, samtliga moment i denna lägsta klass. Du har redan tränat in alla grundkunskaper som behövs, nu ska dessa sättas ihop till kombinationer. Du lär dig bygga och gå banor.
    Redan här kan du och din hund börja tävla tillsammans, du får lite nybörjartips.

  4. Fortsättningsklass
    Momenten som tillhör klassen lärs in, ni har redan alla grundfärdigheter som behövs förutom hopp över hinder som du enkelt tränar in i denna modul. Mera banbygge och lite längre banor.

  5. Avancerad klass
    Vi lägger på nya grundfärdigheter, i huvudsak högerhandling men även lite stegförflyttningar mm. Självklart klassens moment med tillhörande banor.

  6. Mästarklass
    Ytterligare nya grundfärdigheter, bland annat bärande av föremål, framåtsändande till kon och backa från förare. Ja, självklart moment och banor! 

Bonus!

  • Du får hela 50% rabatt på min kurs ”vardagslydnad som klickar” och "valpar som klickar" efter du gått denna kurs, värde 1500kr!

  • Du har 15 minuters feedback på bokad telefontid för privat feedback om du inte vill skriva eller skicka in filmer till vår gemensamma Facebookgrupp.

Detta är inkluderat i priset:

  • 6 moduler fullmatade med teoretisk information och praktiska övningar som tar dig från att träna ditt första träningspass till att tävla i mästarklass
  • 1 års tillgång till kursen
  • 1 års feedback via vår stängda Facebookgrupp
  • Checklistor på övningar för att enkelt skapa rutin i vardagen och motivera till korta effektiva pass
  • Färdiga banor, från enkla temabanor till tävlingsmässiga mästarbanor
  • 15 minuters feedback på telefon
  • 50% rabatt på min onlinekurs ”vardagslydnad som klickar” och/eller "Valpar som klickar", Du kan även ge dessa rabatterade kurser till en vän!

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Cecilia-Karlström-med-Erövrarens-Endless-Era

Rallylydnad som klickar

Där både hund och ägare utvecklas tillsammans!

SEK 2,400
Total due SEK 2,400

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

14 -dagars ångerrätt - oavsett anledning! Fyll i och skicka in Ångerblankett.pdf så den är Sirius HC tillhanda senast 14 dagar efter köpedatum.

Tidigare kundrecension:

"Tack igen för en väldigt pedagogisk och bra upplagd kurs. Mycket har jag redan tränat men väldigt mycket faller också på plats på ett mycket bra sätt. Får kanske tillägga att jag har gått instruktörsutbildning på Hundens Hus och håller några få små kurser själv ibland. Därför tycker jag att det är extra intressant hur instruktörer går tillväga med sin teknik att lära ut. Förutom din klickerkurs går vi nybörjar agility. Klickern har jag bara pillat med lite själv men det blir aldrig detsamma att endast läsa böcker som att höra och se och det måste jag framföra att polletten trillar ner. Du är inte främmande för att säga att där skulle jag kunna gjort så i stället eller där blev det för svårt för hunden vilket tar det till en bra nivå, att dra sådana paralleller tycker jag är väldigt viktigt och är något jag också ofta gör när jag håller kurser. Träning går ju liksom inte som på räls. "

- Liselott Carlsson