Vardagslydnad som klickar

Hej och grattis till ett bra val!

Du kan nu se fram emot att ta både dig och din hund till nya höjder i er vardagslydnad. Med evidensbaserad inlärningspsykologi kommer både du och din hund bli snäppet vassare i vardagens utmaningar som hör hundägarlivet till.

Du kommer vid kursstart få mejl med mer information samt inloggningsuppgifter till kursportalen.

Första modulen innehåller stor del teori, detta för att du ska få de praktiska grundövningarna korrekta från början, då slipper du backa och göra om. Övriga tre moduler har det omvända upplägget, massa praktiska övningar och minimalt med teori. Du får varje modul med två veckors mellanrum.

Du kan med fördel påbörja flertalet övningar vartefter och på så sätt grundträna flertalet övningar parallellt. Du behöver inte blir helt klar innan du påbörjar nästa övning, undantag ett fåtal grundövningar.
Både du och hunden kommer uppskatta variationen av övningar om ni har fler järn i elden samtidigt.

Kursen levereras i 4 moduler via skrift, tal, demofilmer och även checklistor som tydliggör upplägget på övningarna och är lätta att skriva ut.

Första modulen skickas ut till dig med start direkt när du anmält/betalat och resterande moduler kommer ut varannan vecka.

Kursinnehåll:

  1. Grunder: Motivation, inlärningspsykologi, klickerträning, koordination, spontan kontakt, effektiv inlärning, stress och lugnande signaler.
  2. På promenaden: Koppelträning, gå fot, mötesträning/antijakt/antiskall, inkallning, vidareutveckling av targethand för nytta och nöje.
  3. Positioner: Sitt, ligg och stå upp med stadga, stanna, de 4 konsekvenserna.
  4. Passivitet: Gå till pausplats, alternativa förbudsövningar, lossträning, hantering, av- & utveckling av belöning.
  • Du har tillgång till kursen i 12 månader från kursstart.
  • Du får support och feedback i vår Facebook-grupp där du kommer möta övriga deltagare och där du sedan skickar in filmer och frågor.
  • Du har tillgång till både kurs och support i 12 månader från kursstart. Supporten ges garanterat på fredagar kl. 10:00-12.00 men du kommer troligen få svar tidigare än så. 
  • Du har även 15 minuters gratis telefonrådgivning.
  • Du får upp till 50% rabatt på utvalda kommande onlinekurser.

Har du några frågor innan kursen startar så är det bara att skicka dina frågor till info@siriushundcenter.se.

Jag ser fram emot att hjälpa dig och göra dig till en nöjd kund och inspirera dig till kommande hundträning!


Visitkort, foto, underskrift, logga.PNG

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Zion fot i dimma

Vardagslydnad som klickar

Med evidensbaserad inlärningspsykologi bygger ni upp er relation och kommunikation inför framtiden.
SEK 3,000
Total due SEK 3,000
including 25% moms SEK 600.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Du har 14 dagars ångerrätt, använd denna Ångerblankett.pdf

Tidigare kundrecension:

"Tack igen för en väldigt pedagogisk och bra upplagd kurs. Mycket har jag redan tränat men väldigt mycket faller också på plats på ett mycket bra sätt. Får kanske tillägga att jag har gått instruktörsutbildning på Hundens Hus och håller några få små kurser själv ibland. Därför tycker jag att det är extra intressant hur instruktörer går tillväga med sin teknik att lära ut. Förutom din klickerkurs går vi nybörjar agility. Klickern har jag bara pillat med lite själv men det blir aldrig detsamma att endast läsa böcker som att höra och se och det måste jag framföra att polletten trillar ner. Du är inte främmande för att säga att där skulle jag kunna gjort så i stället eller där blev det för svårt för hunden vilket tar det till en bra nivå, att dra sådana paralleller tycker jag är väldigt viktigt och är något jag också ofta gör när jag håller kurser. Träning går ju liksom inte som på räls. "

- Liselott Carlsson